PREDSTAVITEV

 

Podjetje ABES d.o.o. je bilo ustanovljeno v sredini leta 2006, z namenom popestritve ponudbe na področju servisiranja in vzdrževanja bazenske tehnike, kakor tudi vzdrževanja zahtevnejših naprav na področju industrijske priprave vode, ter priprave zdrave pitne vode pri vas doma.

 

Kljub temu da smo relativno novo podjetje, naše znanje in izkušnje sežejo kar 15 let nazaj. Tako poznamo že večino zank , ki jih pripravlja sodobna priprava bazenske vode, kakor tudi priprava industrijskih in pitnih vod.

 

 

SMERNICE

 

Naša največja želja je iskren odnos z našimi strankami.

 

Želimo ustvariti krog zadovoljnih odjemalcev, kakor tudi izvajalcev.

Z individualnim odnosom do strank bi radi odpravili posploševanje, ki pogosto vodi do napak. Veliko časa namenjamo kontaktom s proizvajalci in tako sledimo novostim, ki jih vpeljemo pri naših odjemalcih, ko so že dodobra preizkušene.

Ker so objekti in naprave, ki jih vzdržujemo večinoma unikati si želimo ustvariti zbirek dobro znanih objektov in naprav, ki jih lahko hitro in kakovostno popravimo.

V nadaljnjem našem napredku pa si želimo ponuditi našim strankam kvalitetne rekonstrukcije njihovih objektov, ki bodo podprte z večletnimi izkušnjami pa ne samo pri gradnji ampak tudi pri spremljanju objekta pri njegovi večletni uporabi. Še bolj drznim pa ponuditi izgradnje novih objektov brez kompromisov, ki bi jih sklepali na račun kvalitete.